Spring naar de inhoud

Over ons

Over ons

Karen

Mijn naam is Karen, voltijds werkende moeder van vijf kinderen. In 2017 ben ik te weten gekomen dat ik een gen heb (HLA B-27) dat bij 10% van de bevolking voorkomt en bij 10% van de mensen met dat gen voor reumatische aandoeningen kan zorgen. Blijkt ook dat ik deel uitmaak van die laatste 10%. Ondanks het weten dat ik dat gen heb, heeft het lang geduurd voor duidelijk werd dat ik effectief een auto-immuniteitsaandoening had.

De nodige jaren van in een cirkel te lijken gaan tussen symptoombestrijding, waarbij het ene symptoom in het andere overging en het een eindeloze reeks aan klachten leek te worden eisten mentaal hun tol. Net als de hele batterij aan medicatie en gevolgen van die medicatie. Daar kwam ook bij dat ik heel veel sociale afspraken niet kon nakomen wegens pijn en vermoeidheid (en soms neerslachtigheid).

Tijdens een gratis event van Tony Robbins passeerde Brian Bradley dagelijks de revue, met informatie en oefeningen. Heel speciaal, want dagelijks een tiental minuten die oefeningen doen, maakte ineens een gigantisch verschil op mijn pijnbeleving. Dit zorgde ervoor dat ik me begon te verdiepen in Egoscue. Ik kon niet meteen een actieve beoefenaar vinden in België maar de Egoscue University passeerde wel mijn pad, toen besloot ik het zelf te gaan leren en nu staan we hier.

Hoe we werken

Menu aangepast aan jouw noden

Om na te gaan wat jij nodig hebt, ga ik eerst met jou in gesprek, want niemand kent jouw lichaam beter dan jijzelf. Dan gaan we over naar een analyse met enkele eenvoudige tests en foto’s en aan de hand van artificiële intelligentie in een software programma maken we een programma op maat. Dat we zelf nog verder kunnen aanpassen als je het graag anders ziet.

Egoscue en houdingstherapie

Wat is Egoscue? Wat is houdingstherapie?

Egoscue is een houdingstherapiemethode voor alle leeftijden, ontworpen om chronische pijn te elimineren door middel van corrigerende oefeningen.

Voorafgaand aan het opmaken van een persoonlijk, individueel menu, bespreken we samen je symptomen, levensstijl en maken we een analyse van je lichaam. Rekening houdend met wat voor jou haalbaar is, stellen we een menu van oefeningen samen om je lichaam terug in balans te brengen.

Volg ons op Facebook

Volg ons op instagram

Volg ons op LinkedIn

Panorama Experts

Hallo 👋

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.